Riebedebie-boekje voor winterpret

Bereid je kinderen voor op een dag vol plezier met het Riebedebie-boekje voor winterpret. Noteer je leukste plannen, laat je inspireren en schrijf achteraf verslagjes! Neem het boekje mee op daguitstap voor leuke spelletjes en opdrachtjes onderweg. Maak de lekkerste snacks en knutsel mee om je huis winterproof te maken. Zo wordt het een kei­toffe vakantie, reken maar!

Door Lore
19 dec 2023
dakterras

Op Belle Époque tocht in Blankenberge

Toen ik de kinderen vertelde dat het museum dat vandaag op de planning stond in het teken van de belle époque stond, keken er twee verbaasde blikken mijn kant op. Belle wat? Een pop, een kok? Het was duidelijk dat we voor hen een heel onbekend stukje geschiedenis gingen ontdekken. Maar laat je zeker niet afschrikken, in het Belle Epoque Centrum in Blankenberge valt er ook voor kinderen juist heel veel te beleven.

Door Fien
03 mrt 2024
speelgoedmuseum mechelen

Beleef een reis door de tijd in het Speelgoedmuseum in Mechelen

Neem een nostalgische reis terug in de tijd bij het Mechelse Speelgoedmuseum, waar elke hoek een glimp van je kindertijd opwekt. Ondanks de langverwachte verhuis kunnen we nog steeds genieten van de oude vertrouwde locatie bij het Nekkerspoelstation.

Door Katrien
28 feb 2024

Sterren kijken bij Cozmix met Pink Floyd's Dark Side, 50 Jaar Later!

Wie denkt aan sterren, de maan, ons sterrenstelsel of interesse heeft voor sterrenkunde, denkt direct aan een Planetarium. Als je dat alles wil combineren met een wandeling in een prachtig domein, dan moet je in Beisbroek zijn bij Cozmix. Je treedt binnen in een compleet andere wereld!

Door Inge
27 feb 2024
Sint Romboutstoren

Beklim de Sint-Romboutstoren: Adembenemend uitzicht vanuit de Skywalk!

Een dagje Mechelen is niet compleet zonder een opwindende tocht naar het hoogste punt van de stad: de majestueuze Sint-Romboutstoren. Met zijn imposante hoogte en 538 treden belooft deze klim een uitdagende, maar belonende ervaring te zijn. Boven op de toren wacht een adembenemend uitzicht over de skyline van Mechelen, een waar genot voor de zintuigen. Durf jij de uitdaging aan te gaan en met ons mee te gaan?

Door Katrien
26 feb 2024

Een bezoekje aan 'Kattevennen' - Cosmodrome in Genk

Een bezoekje aan de Cosmodrome in Kattevennen is jouw ticket voor een ruimtereis! Maar er valt nog veel meer leuks te beleven, hier kan je gerust een dagje vertoeven, jong of oud(er), er is voor ieder wat wils. Kom je mee op ontdekking?

Door Petra
18 feb 2024
Op zoek naar een gratis exemplaar van onze Riebedebie-pocket 2023?
Download hier de lijst

Attracties in de kijker

De (her)opening van een museum, de aankondiging van een boeiende expo, de maidentrip van een gloednieuwe attractie of de lancering van een tijdelijk evenement. Ziehier onze Riebedebie-top drie!

Maaseik

Beverland Maaseik

Restaurant of snacks
Bar, cafetaria en/of drankenautomaat
Betaalautomaten (Bancontact en/of creditcards)
Wifi voor bezoekers beschikbaar
Parking
Bereikbaar met de bus, tram of autocar
Groepen en families
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Zin in een dag vol avonturen en speelplezier? Binnen kan je klimmen, glijden en je helemaal uitleven in het grote funhouse met glijbanen, trampolines en hindernissenparcours. Kom je rondjes draaien op onze carrousel, springen op de Sweeper, lekker tollen in de Loopi en zoeven in de Butterfly. Buiten kan je je uitleven in de klimtoren, de hoge klimvulkaan en de vele uitdagende speeltoestellen.
Kortingstarief kinderen met Limburgpas: €10

Sportlaan 25
3680 Maaseik
België