The Outsider Ardennes - Adrenaline 12+

Avontuur en ontspanning in de steengroeve van The Rock!

Bent u op zoek naar een ontspannende uitdaging met familie of vrienden?
Dan is de challenge Adrenaline +12 in de prachtige steengroeve van 5 hectare te Comblain-la-Tour zeker iets voor u!

Het programma voorziet activiteiten met beveiliging en begeleiding door onze gespecialiseerde monitoren. Abseilen (rappel), een indrukwekkende indiobrug van 67 meter, een free jump van de rotsen of de speleobox zijn stuk voor stuk de moeite waard!

Het unieke kader van de steengroeve van Comblain-la-Tour zorgt voor een bijzondere sfeer, u waant zich als het ware in een filmdecor. Proef van de bijzondere atmosfeer en beleef een onvergetelijke tijd.

De activiteiten zijn uitdagend, maar perfect haalbaar voor de meeste personen. Vanaf 12 jaar. Sportieve kledij en goede stevige wandelschoenen zijn aangeraden.

Voor de GROEPEN stelt The Outsider Ardennes meer dan 10 verschillende activiteiten voor. Gaande van een 1/2 dag tot een ganse dag. BV. Adrenaline+12, kajak, vlot, MB, pamperpaal, challengerpiste, laser battle, speleo, adrenaline+14,...

Verschillende verblijfsmogelijkheden zijn beschikbaar.
Chalet (4/6 pers.), jachtpavijoen (24/60 pers.), huisje, kampeerweiden
  • Autostrade E25 - afslag 45, Sprimont. Richting Comblain-au-Pont, daarna Comblain-la-Tour. Steek de brug over en volg de pijlen "The Rock" • Het treinstation van Comblain-la-Tour is gelegen op minder dan 100 meter van de steengroeve "The Rock".