Domein van de Grotten van Han - Het Wildpark

  • erkende toeristische attractie
  • Autoparking
  • Busparking
    30 plaatsen
  • Maestro
Reviews
4,4/5 (10951 Google reviews)
Reserveren
Oog in oog met de grootste Europese roofdieren...

Een beschermd natuurgebied van 250 hectare strekt zich voor je uit. Ga je te voet via het Wandelpad van 3 km of 6 km? Of stap je aan boord van een Safari-car? Hoe dan ook geniet je van adembenemende panorama’s en ontdek je er de Europese Big 5 (bruine beer, wolf, bizon, lynx en veelvraat).

En voor wat meer adrenaline bewandel je de Bladerdakbrug door de kruinen van bomen. Je wandel- of Safaritocht zit erop ter hoogte van het Berenbos: 2 hectare natuur, enkel en alleen voor de bruine beren.

Biodiversiteit is voor het Wildpark van bijzonder belang. Daarom nemen we deel aan tal van programma’s om bedreigde diersoorten te beschermen en te herintroduceren. Zo zijn we er al in geslaagd bizons en Przewalskipaarden of tarpans weer in hun natuurlijke habitat te introduceren.
  • Autosnelweg E411, afrit 23.

Wil je graag meer te weten komen over de wolf? Dit fascinerende dier staat centraal tijdens speciale bezoeken op het Domein van de Grotten van Han.

De wolf is weer terug van weggeweest in onze regio's! Soms wordt hij gevreesd, soms aanbeden... maar wat heeft de Canis Lupus ons te vertellen? Ga met een boeiende natuurgids op ontdekking in de mysterieuze wereld van de wolf. 

Praktisch

  • Reserveren verplicht
  • Duur van het bezoek: 2.15 uur
  • Enkel in het Frans

Via speciale bezoeken aan het Wildpark van Han-sur-Lesse kan je herten benaderen tijdens de bronsttijd.

Het burlen, kondigt de paringstijd aan. Het krachtige en ongebruikelijke loeien en de hevige gevechten brengen de bossen en de weiden van het Wildpark tot leven. Dit grote hert zal geen geheimen meer voor je hebben!

Een onvergetelijke ervaring

Geniet, aan boord van de safari-car van een van de mooiste schouwspelen die de natuur in onze bossen voor jou in petto heeft.

De Grotten van Han bieden verschillende bezoekformules, raadpleeg ze en reserveer ze vanaf nu.

Mis dit fantastische spektakel niet!