U staat op het punt een vernieuwde uitgave te downloaden die u de toeristische attracties en musea van Wallonië of Brussel laat ontdekken. U vindt er tegelijk alle praktische en nuttige informatie voor het maken van uitstappen!

Gids 365.be editie Wallonië

Wanneer u gaat grasduinen in deze gids, ontdekt u dat hij bulkt van uitstapmogelijkheden voor het hele gezin in Wallonië. Er is een ongelofelijke keuze en een uitzonderlijke diversiteit. Er zijn meer dan 200 toeristische attracties en musea in onze regio, genoeg om u het hele jaar te verleiden. Er is voor elk wat wils: kinderen kunnen zich uitleven in thema- of dierenparken, mysterieuze grotten en holen verkennen, of plezier beleven met een boottochtje of een rit met de railbike. Voor meer sportieve bezoekers zijn er recreatie-, avonturen- en waterpretparken. En cultuurminnaars worden op hun wenken bediend in onze musea, kunststeden, kastelen en citadellen, historische sites en monumenten.

 

Cover 365 2020 NL

Gids 365.be editie Brussel

Brussel, de bruisende hoofdstad van 500 miljoen Europeanen, is een kleurrijke en kosmopolitische stad.

In de Europese wijk weerspiegelt het culturele aanbod de intrinsieke diversiteit: van het Parlamentarium, dat de bezoeker onderdompelt in de geheimen van de Europese Unie of Mini-Europa waar men het Oude Continent op een ludieke manier leert kennen, tot de iguanodons van het Museum voor Natuurwetenschappen en de voertuigen van Autoworld, iedereen vindt er iets naar zijn zin.

De stad is befaamd vanwege zijn mythische Grote Markt en zijn al even bekend Manneken-Pis, maar hij stond ook aan de wieg van het surrealisme – waarvan René Magritte een boegbeeld was – en de art nouveau.

Naast zijn uitgebreid erfgoed pakt Brussel ook uit met talloze en zeer befaamde musea die heel wat aantrekkingskracht uitoefenen op toeristen.

Deze gids wordt uitgegeven in een viertalige versie met een gedetailleerde kaart van Brussel en de locatie van de verschillende attracties en musea, alles bij elkaar een dertigtal ideeën voor uitstappen in de hoofdstad van België… en Europa.

Wij wensen u mooie ontdekkingen toe!