Provinciaal Domein van Chevetogne

  • Autoparking
  • Busparking
    100 plaatsen
  • Maestro
  • Honden toegelaten
Het Domein van Chevetogne vervult alle verwachtingen van een gezin om een onvergetelijke dag te beleven: grandioze speelpleinen, veel thematische tuinen, sport- en water-activiteiten, musea, ruimtes voor picknick en ontspanning, een toeristische trein, een kleine boerderij, een terrein voor wooncaravaning met aangrenzend een rustige beek, logies voor gezinnen en groepen, restaurants
En een uniek programma evenementen gedurende het seizoen.

Openluchtzwembaden (in juli en augustus).

Aangelegde wandeling rond de vijvers (PBM).
  • E411 afrit 22 of N4 afrit Sinsin.

Elk jaar worden op het Domein van Chevetogne de zalen van het kasteel gewijd aan Martine (Tiny), een jonge heldin die geboren is uit het talent van Marlier.

Het was onder de pen van de dichter Gilbert Delahaye en dankzij de potloodstreep van de illustrator Marcel Marlier dat Martine (Tiny), de heldin van vele kinderen, werd geboren.

Er staan je veel activiteiten te wachten:

  • Tekenworkshops, creatieve activiteiten, carrousels, shows en gastronomische workshops.
  • Tekeningen van Marcel Marlier en kinderwerken te bewonderen!

Profiteer van je bezoek aan het weekend om het prachtige Provinciaal Domein van Chevetogne te verkennen.

 

Ontdek de deugden van de natuur op het internationale salon voor hutten, woonwagens en wonen in de natuur, in Chevetogne.

Passion Robinson is vooral een plaats om ervaringen en kennis uit te wisselen, maar ook om mensen te ontmoeten. Het Festival wil een vitrine zijn: vernieuwend, multidisciplinair en technologisch.

We stellen je voor om tijdens het weekend de bebakende tentoonstelling-wandeling te doen, en exposanten, workshops, animaties en proeverijen te ontdekken.