Park Chlorophylle

  • erkende toeristische attractie
  • Wallonië Kwaliteitsbestemming
  • Autoparking
  • Busparking
    10 plaatsen
  • Maestro
Het geluk ligt in een klein hoekje! Ontdek het groene paradijs: het Park Chlorophylle!

Dit recreatieve, pedagogische en artistieke bospark biedt u 33 attracties in hout om de wereld van de Ardense wouden te ontdekken, een groot themaspeelplein, een avonturenparcours, een wandeling van 200 m en 4 hutten in de toppen van de bomen, een touwenparcours van 60 m, een klimpiramide, een toren en 2 glijbanen, een didactische vijver.
Pedagogisch aspect: Natura 2000, fauna en flora van het bosmilieu.

Souvenirwinkel. Brasserie met uitzonderlijk uitzicht vanop het terras op palen (120 plaatsen + vergaderzaal van 50 plaatsen).

Honden zijn niet toegelaten in het park.
  • Via de E25, afrit 50 "Baraque de Fraiture", richting La Roche. In Samrée, Dochamps volgen, "Parc Chlorophylle". Via de N4, Marche-en-Famenne, Hotton, La Roche-en-Ardenne, Samrée en dan "Parc Chlorophylle" volgen.
Reserveer rechtstreeks

Clown, goochelaar, grimeur, jongleur, karikaturist, verteller, zanger, accordeonist, hoornblazer en gitarist in het Parc Chlorophylle.

Er staan je heel wat activiteiten te wachten tijdens dit Chlorophylle-feest: kinderanimatie, Waals theater met Luikse marionetten, verhalen en legendes uit de Ardennen, wetenschappelijke animaties, accordeonist.

Geleide paddenstoelenwandeling, paddenstoelententoonstelling, muzikanten, tekenaar en vele verrassingen.

Kom naar het Herfstfeest en ontdek alles over paddenstoelen tijdens een geleide wandeling. Er is ook een clown-goochelaar, een jongleerder, een grimeerder, een znager, de beroemde mascotte Chloro en non-stop eetgelegenheid.