Walibi

Reviews
4,3/5 (20187 Google reviews)
Reserveren
Heb je dringend behoefte aan een goede dosis plezier? Dan is Walibi de place to be!

Van de meest intense sensaties tot familieplezier, Walibi's 43 attracties bieden een spannend avontuur dat jong en oud zal bekoren. Voor een dag vol sensatie met vrienden of om de sterren in de ogen van uw jonge kinderen te zetten, garandeert Walibi een uitzonderlijke ervaring vol onvergetelijke herinneringen. Wist u dat onlangs nieuwe attracties en meeslepende werelden het avontuur van het park hebben verrijkt? Duik in de Indiase sfeer van Karma World en daag je vrienden of familie uit voor een wedstrijdje wie de meeste popcorn kan knallen in de heerlijke Popcorn Revenge! Of laat u meevoeren op het tropische ritme van Exotic World en waag u aan de Kondaa: de hoogste, snelste en angstaanjagendste megacoaster van de Benelux. Kom en ontdek deze nieuwe legendarische achtbaan van Walibi, net buiten Brussel!
  • Autosnelweg E411 Brussel-Namen, afrit 6 Wavre • Met de trein: station van Bierges-Walibi op 500 m van het park (zie B-Dagtrip: trein en toegan in één voordelig biljet).

Afspraak met Halloween in Walibi met spookhuizen, huiveringwekkende zones en een R.I.P. Pass in Walibi.

De R.I.P. PASS

Dankzij deze pass krijg je toegang tot een voorbehouden zone en heel wat andere voordelen.

B-dagtrips

Plan je om met de trein te komen? Met de #link|33540|B-dagtrip Walibi] geniet je van een voordeeltarief op je treinticket en je toegang tot het park.

Mis deze huiveringwekkende editie niet!