Walibi

Reviews
4,3/5 (20187 Google reviews)
Reserveren
Na de overstromingen is die toeristische attractie momenteel niet toegankelijk

Houdt u van spannende ervaringen? In dat geval zal Walibi u verwennen! En dat gaat van koude rillingen tot familieplezier. De 42 attracties van het park bieden een opwindend en boeiend avontuur dat zowel kleine als grote kinderen heerlijk zullen vinden. Voor een dag vol spannende belevingen of om sterretjes te zien in de ogen van uw kinderen, is Walibi de garantie van een uitzonderlijke ervaring vol onvergetelijke herinneringen.

Gevolg aan het nieuwe investeringsplan van 2016, komen er elk jaar nieuwe attracties en activiteiten het Walibi-avontuur verrijken. Zoals reizen in het hart van de Exotic World om de coaster Tiki Waka te ontdekken, of in de Indiase sfeer van Karma World om te genieten van de heerlijke Popcorn Revenge, attractie die in 2019 bekroond werd tijdens de prestigieuze TEA Thea Awards! Bovendien wordt weldra een een nieuw sensationeel universum ingewijd, met de langste, hoogste en snelste roetsjbaan van de Benelux.

Kom en ontdek vlakbij Brussel deze nieuwe onvergetelijke ervaring, getekend Walibi, in 2019 uitgeroepen tot beste attractiepark van België.
  • Autosnelweg E411 Brussel-Namen, afrit 6 Wavre • Met de trein: station van Bierges-Walibi op 500 m van het park (zie B-Dagtrip: trein en toegan in één voordelig biljet).

Afspraak met Halloween in Walibi met spookhuizen, huiveringwekkende zones en een R.I.P. Pass in Walibi.

De R.I.P. PASS

Dankzij deze pass krijg je toegang tot een voorbehouden zone en heel wat andere voordelen.

B-dagtrips

Plan je om met de trein te komen? Met de #link|33540|B-dagtrip Walibi] geniet je van een voordeeltarief op je treinticket en je toegang tot het park.

Mis deze huiveringwekkende editie niet!