Rode Krokodil

  • erkende toeristische attractie
  • velo
  • Autoparking
  • Busparking
    30 plaatsen
  • Maestro
  • Honden toegelaten
Ontdek de Meren van l'Eau d'Heure zoals u ze nog nooit eerder heeft gezien!

Op zoek naar de gezonken schat....... Begin de tour met een grappige en originele film. Stap dan aan boord van de Rode Krokodil, met een gids, en zet de zoektocht naar de schat voort met de absurde en informatieve personages. Een gek en spannend verhaal van een uur om te leven op de Meren van Eau d'Heure.

Voor of na de amfibische tour kunnen avonturiers uit alle lagen van de bevolking genieten van de taverne en het prachtige terras. 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Uurlijkse Water Meren Laserspel
Daal af in de ingewanden van de verloren wereld in het hart van de dam om de Krokodil-Rex te trotseren. 60 stappen, 4 niveaus, en je bevindt je in het hart van de jungle... Een lichte mist, het geluid van bomen, water, onweer, onweer, bliksem, en hier ga je voor een verwarrend spelletje... Nieuw en uniek voor de Lacs de l'Eau d'Heure voor spelers van 7 tot 99 jaar oud. Kinderen, tieners, volwassenen, familie, tussen vrienden of collega's.

Croc'Escape: het mysterie van de meren. Wil je groen worden? Het vluchtspel Le Mystère des Lacs zal je verleiden! Dit spel wordt gespeeld in het hart van de majestueuze site van de Lacs de l'Eau d'heure.
Het perceel neemt u mee terug naar de jaren 1970: dieven hebben het kruis van de Zwarte Maagd, zorgvuldig bewaard in de basiliek van Walcourt, in beslag genomen.
Jouw missie? Ontcijferen puzzels tijdens een reis van ongeveer 2 uur die u zal leiden naar de kostbare buit!

Croco Bike: Elektrisch ondersteunde fietsen. Uitzonderlijk om de meren van de Eau d'Heure te ontdekken.
Verhuur 2 uur of per dag.

Ontdek de Lacs de l'Eau d'Heure en omgeving met de Croco Express.
Deze hop-on, hop-on, hop-off geeft u een grote flexibiliteit om de Hourly Water Lakes te verkennen in uw eigen tempo. Profiteer van een enkel ticket om de hele dag naar believen te reizen in deze attractie/shuttle. Duur van het bezoek +/- 1u15, de hele dag van 10.30 tot 18 u.

Speeltuin en elektrische quads.
  • via snelweg E42 Luik-Bergen-Doornik, afrit Charleroi, richting Philippeville - bewegwijzering volgen.
Reserveer rechtstreeks