Railbike van de Hoge Venen

  • Autoparking
  • Busparking
    2 plaatsen
  • Honden toegelaten
Reviews
4,4/5 (1118 Google reviews)
Ontdek in het hart van de Hoge Venen de typische landschappen van de regio op het ritme van de Railbike. De 14 kilometer lange parcours die voor iedereen toegankelijk is, stelt je in staat om op je eigen tempo te fietsen in het mooiste landschap van het Belgische plateau. Systemen aangepast voor rolstoelen.

Van het startpunt in Leykaul fietst u licht omhoog naar het voormalige station van Sourbrodt, waar u na 50 minuten fietsen van een pauze van 20 minuten kunt genieten.
In een omgebouwd chalet geniet u van de volgende voorzieningen: toilet, terras, keuze uit warme en koude dranken, ijs en snacks.

De terugkeer naar het startpunt duurt 35 minuten. Ontspannen, geniet u van de natuur om u heen, de geuren, landschappen met prachtige kleuren ongeacht het seizoen.
Bij uw aankomst zult u worden aangetrokken door de lekkere geur van wafels gebakken in een wagon van de jaren 1950 genaamd "Waffle Time". Zachte pauze op het terras of in de ongewone ruimte binnenin, waar herinneringen uit je kindertijd je geheugen zullen prikkelen.

De huisgemaakte wafels kunnen naar wens worden gegarneerd: kersen, slagroom, chocolade of Nutella, of natuur bestrooid met of zonder poedersuiker. Samen met een lekkere koffie, een chocolademelk of een koud drankje, zullen deze een gelegenheid zijn om uw indrukken over het circuit met vrienden te delen.

Als u geïnteresseerd bent in onze activiteit, bezoek dan onze website
www.railbike.be waar we graag op al uw vragen beantwoorden voor een geslaagde excursie. Ons dynamisch team zal u verwelkomen in uw taal en u een geweldige dag bezorgen.
  • E40 afrit 38 of E42 afrit 7. Hoge Venen volgen tot de Mont Rigi, daarna Elsenborn en ten slotte de pijlen Rail Bike volgen.