Plopsaqua Landen-Hannuit

Laat je betoveren door het waterpretpark van Plopsa: Plopsaqua Landen-Hannuit!

Ben jij klaar voor een dag vol waterpret, glijbanen en onvergetelijke avonturen bij mooi of slecht weer? Zet je dan schrap, want Maya de Bij en Bumba staan te popelen om je mee te nemen op een avontuurlijke tocht doorheen hun magische bloemen- en circuswereld.

Laat je verbeelding spreken in dit reusachtige zwemparadijs met bubbelbaden, waterkanonnen, acht spetterende glijbanen, een Stormbad, een Peuterbad, een Buitenbad, een Ligweide, een Buitenwaterspeeltuin en een wonderlijke Wild River, die zowel indoor als outdoor te vinden is.

Wist je dat Plopsa zijn eigen gigantische waterpark heeft? Kom naar Plopsaqua Hannut-Landen en ervaar de magie van een waterpark! Maya de Bij en al haar vrienden nodigen je bij elk weertype uit voor een wereld vol plezier met bloemen en watervallen. Dia's in overvloed? Je wordt er gek van! Een buitenspeelplaats en een snackbar ronden een druk programma af. En de pret wordt compleet in de trein met de kinderen, die gratis meereizen (maximaal 4 kinderen per betalende passagier) als ze jonger zijn dan 12 jaar! Laten we gaan, kiki, voor een dolle dag waterpret!

------------------------

De trein brengt je er tegen een fantastische prijs: koop je tickets voor Plopsaqua Hannut-Landen en krijg 50% korting met het Discovery Ticket!

  • Koop je e-ticket op www.plopsaqualandenhannuit.be en voeg een gratis Discovery Ticket voucher toe aan je winkelmandje.
  • Kijk voor de Discovery Ticket code op je Plopsaqua Hannut-Landen e-ticket: het is een 16-cijferige code.
  • Bestel je Discovery Ticket hier.
  • Print je Discovery Ticket uit of toon de PDF op je smartphonescherm wanneer je incheckt in de trein.
    Geniet van uw reis naar Plopsaqua Hannut-Landen !
Profiteer van de Discovery Ticket aanbieding!