Pairi Daiza

Reviews
4,6/5 (45633 Google reviews)
Reserveren
Pairi Daiza, de grootste toeristische attractie van België, uitgeroepen tot "Beste dierentuin van Europa" en bekroond met drie sterren in de Groene Michelin Gids, neemt je mee op een reis doorheen vijf continenten om meer dan 7.500 dieren te ontmoeten.

Reuzenpanda's, olifanten, witte tijgers, walrussen, gorilla's, zeeleeuwen, orang-oetans: meer dan 800 bijzondere diersoorten wachten op je in unieke en authentieke gebieden.

Het Betoverde Rijk der Dieren kun je in één dag ontdekken of tijdens een langer verblijf, van dichtbij en persoonlijk met de dieren. In Pairi Daiza kun je ook overnachten in het hart van het park, dicht bij wolven, bruine beren, witte beren, tijgers, pinguïns en nog veel meer.
Een onvergetelijke ervaring!
 • Met de auto: Autosnelweg A7/E19 Brussel/Bergen/Parijs, autosnelweg E42 Luik/Bergen/Doornik, afrit Ath (afrit n°23 komende uit Rijsel, Doornik - afrit n°23 bis komende uit Brussel, Luik of Charleroi) - Autosnelweg A8/E429 Brussel/Doornik, afrit n°30 - Borden met pijlen volgen - Per trein: het station van Cambron-Casteau bevindt zich op 900 m van Pairi Daiza

Pairi Daiza wordt al jaren uitgeroepen tot het mooiste dierenpark van Europa. Het werd ook verkozen tot "Best New Hotel Concept 2022" voor België en Nederland. De ervaring is onvergetelijk: duizenden dieren in adembenemend mooie werelden. Beleef een wereldreis door de continenten. Speeltuinen, een treintje en animaties maken dit prachtige programma compleet. 

------------------------

Het avontuur is compleet met de trein: koop uw tickets voor Pairi Daiza en krijg 50% korting met het Discovery Ticket!

 • Koop je e-ticket op www.webshoppairidaiza.recreatex.be en voeg een gratis Discovery Ticket voucher toe aan je winkelmandje.
 • Kijk voor de Discovery Ticket code op je Pairi Daiza e-ticket: het is een 16-cijferige code.
 • Bestel je Discovery Ticket hier.
 • Print je Discovery Ticket uit of toon de PDF op je smartphonescherm wanneer je incheckt in de trein.
  Geniet van uw reis naar Pairi Daiza!
Profiteer van de Discovery Ticket aanbieding!

Pairi Daiza trekt zijn kostuum aan en viert meer dan 20 dagen lang Halloween! Breng een griezelig moment door in de dierentuin, die voor de gelegenheid is omgetoverd tot een tuin vol onheil.

Programma

Kom vanaf 14 oktober een unieke decoratie rond het thema Halloween ontdekken.

En neem vanaf 22 oktober deel aan de verschillende activiteiten die in het park worden georganiseerd:

 • dansen, koren en enge shows
 • indrukwekkende videomapping door de legendes van de site heen, geprojecteerd op de Abdij van Cambron
 • een kostuumwedstrijd
 • speciale gerechten in de vorm van een duivels buffet
 • schminken
 • bals waar je verkleed kunt komen
 • de mogelijkheid om bepaalde dieren te verzorgen.

Durf jij in deze donkere periode een voet te zetten in het park?

Dompel jezelf onder in de magie van het feestseizoen bij Pairi Daiza tijdens de kerstperiode, een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.