Betovering.be

 • Autoparking
 • Busparking
  0 plaatsen
 • Honden toegelaten
BELEEF SAMEN HET AVONTUUR!

Sortilège.be is een groot en fantastisch middeleeuws avonturenspel waarbij u voor 1 dag de held van het verhaal wordt!

Met de hulp van een speelkaart en een perkament volgt u paden vol valstrikken, met veel verrassingen, proeven die u moet afleggen en obstakels die u moet overwinnen om uw speurtocht tot een goed einde te brengen. U wordt nu eens geholpen, dan weer uitgedaagd door vrolijke, charismatische en excentrieke personages, die met verve uitgebeeld worden door een team talentvolle en energieke animatoren-acteurs.

Voltooi de verschillende opdrachten naargelang het seizoen, en word een boogschutter, ridder, magiër of heks.
Met elke nieuwe zoektocht: nieuw spel, nieuwe personages, nieuwe uitdagingen!


Tijdens de speurtocht die u werd toevertrouwd, stellen wij alles in het werk om u los te trekken uit uw dagelijkse leven en u te verankeren in een nieuwe dimensie, het "hier en nu", in contact met de natuur en de levenden, voor een ontdekking van de anderen en uzelf.

Betovering.be, toegankelijk en aangepast aan iedereen, biedt een formule voor gezinnen, voor groepjes vrienden en voor alle soorten groepen die op zoek zijn naar een actieve, ludieke en verrijkende activiteit, in harmonie met de natuur.
Als u een specifieke datum in gedachten heeft, kunnen we een uitzonderlijke opening maken voor uw groep! Neem contact op met ons team.

/!\ Sortilège.be organiseert ongewone evenementen om HALLOWEEN op een andere manier te vieren, in een geest van solidariteit en gezelligheid.
 • 420, Trassersweg - 1120 Neder-Over-Hembeek.
  Op 2 minuten van de Ring west, afrit 6 - Militair Hospitaal
  Tegenover de Kinderboerderij "Nos Pilifs"
  • Bus 53 - 56 Halte Kinderboerderij Nos Pilifs
  of
  • Bus 45 - 57 Halte Militair Hospitaal