Betovering.be

  • Autoparking
  • Busparking
    0 plaatsen
  • Honden toegelaten
BELEEF SAMEN HET AVONTUUR!

Sortilège.be is een groot en fantastisch middeleeuws avonturenspel waarbij u voor 1 dag de held van het verhaal wordt!

Met de hulp van een speelkaart en een perkament volgt u paden vol valstrikken, met veel verrassingen, proeven die u moet afleggen en obstakels die u moet overwinnen om uw speurtocht tot een goed einde te brengen. U wordt nu eens geholpen, dan weer uitgedaagd door vrolijke, charismatische en excentrieke personages, die met verve uitgebeeld worden door een team talentvolle en energieke animatoren-acteurs.

Tijdens de speurtocht die u werd toevertrouwd, stellen wij alles in het werk om u los te trekken uit uw dagelijkse leven en u te verankeren in een nieuwe dimensie, het "hier en nu", in contact met de natuur en de levenden, voor een ontdekking van de anderen en uzelf.

Betovering.be, toegankelijk en aangepast aan iedereen, biedt een formule voor gezinnen, voor groepjes vrienden en voor alle soorten groepen die op zoek zijn naar een actieve, ludieke en verrijkende activiteit, in harmonie met de natuur.

/!\ Sortilège.be organiseert ongewone evenementen om HALLOWEEN op een andere manier te vieren, in een geest van solidariteit en gezelligheid. (van 24/10 tot 8/11/2020)
  • 420, Trassersweg - 1120 Neder-Over-Hembeek. Op 2 minuten van de Ring west, afrit 6 - Militair Hospitaal –Tegenover de Kinderboerderij "Nos Pilifs" • Bus 53 of Bus 47.
  • Prijs

    Normal: 12,50 € - Prévente: 11,00 €

COVID19 Om aan de overheidsmaatregelen te voldoen, zetten we een hele reeks dingen op om u veilig te verwelkomen, dus kom en geniet van onze nieuwe avonturen ! De bezoeken aan Betovering zijn voor jou en je eigen sociale bubbel. WAT ? Ontvang een nieuwe titel in 2020: verkrijg in het begin van het seizoen de adelbrief als die u als Boogschutter van het begijnbosdal aanstelt. Gewapend met perkament, gezond verstand en uw twee benen gaat u op weg om magische personages uit het begijnbosdal ontmoeten. Ontdek nieuwe wegen die u naar nieuwe plaatsen zullen leiden zoals de Put van de Libellen, het Hol van de Elfen of de Meanders van de Vallei, en ontdek nog meer titels in 2020 ! Worden nog verwacht tijdens het seizoen: de gelederen van de Ridder, Tovenaar, Heks. Wil je een beetje hoogte? Het is mogelijk om de boomklimoptie toe te voegen, waarna u wordt uitgenodigd om een tussenstop te maken in het Land van Vertigo, onder het toeziend oog van onze vrolijke houthakker. VOOR WIE ? Een leuke buitenactiviteit voor het hele gezin, voor klein en groot! Met familie, vrienden, voor een verjaardag of een schoolreisje...We verwelkomen u bij vele gelegenheden om fantastische momenten te delen. Alles is mogelijk bij Betovering!