Betovering.be

 • Autoparking
 • Busparking
  0 plaatsen
 • Honden toegelaten
BELEEF SAMEN HET AVONTUUR!

Sortilège.be is een groot en fantastisch middeleeuws avonturenspel waarbij u voor 1 dag de held van het verhaal wordt!

Met de hulp van een speelkaart en een perkament volgt u paden vol valstrikken, met veel verrassingen, proeven die u moet afleggen en obstakels die u moet overwinnen om uw speurtocht tot een goed einde te brengen. U wordt nu eens geholpen, dan weer uitgedaagd door vrolijke, charismatische en excentrieke personages, die met verve uitgebeeld worden door een team talentvolle en energieke animatoren-acteurs.

Tijdens de speurtocht die u werd toevertrouwd, stellen wij alles in het werk om u los te trekken uit uw dagelijkse leven en u te verankeren in een nieuwe dimensie, het "hier en nu", in contact met de natuur en de levenden, voor een ontdekking van de anderen en uzelf.

Betovering.be, toegankelijk en aangepast aan iedereen, biedt een formule voor gezinnen, voor groepjes vrienden en voor alle soorten groepen die op zoek zijn naar een actieve, ludieke en verrijkende activiteit, in harmonie met de natuur.
Als u een specifieke datum in gedachten heeft, kunnen we een uitzonderlijke opening maken voor uw groep! Neem contact op met ons team.

/!\ Sortilège.be organiseert ongewone evenementen om HALLOWEEN op een andere manier te vieren, in een geest van solidariteit en gezelligheid. (van 10/04 tot 25/04/2021).
 • 420, Trassersweg - 1120 Neder-Over-Hembeek. Op 2 minuten van de Ring west, afrit 6 - Militair Hospitaal –Tegenover de Kinderboerderij "Nos Pilifs" • Bus 53 of Bus 47.

Breathe With Brussels biedt een waaier aan mogelijkheden voor Brusselaars die op zoek zijn naar een andere omgeving, dicht bij hun huis. De originaliteit van dit festival schuilt in de combinaties die worden aangeboden door de acteurs die het componeren. Een bierproeverij op de top van de basiliek of een theatergroep midden in de bossen maken deel uit van deze recente verenigingen. In Brussel, maar daarbuiten! De actoren van dit nieuw opgerichte collectief focussen op het enorme potentieel aan buitenactiviteiten dat de regio Brussel te bieden heeft. Alle aangeboden activiteiten vinden - voor het grootste deel - buiten plaats, waar de gezondheidsbescherming het best verzekerd is. Het is echter mogelijk om een ​​bezoek of activiteit voort te zetten door te gaan eten in een etablissement in de hoofdstad. Elke inspanning - hoe aangenaam ook - verdient zijn beloning.

 • Uurrooster

  10/04/2021 - 30/11/2021: * maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag: gesloten

 • Prijs

  Normal: 12,50 € - Groupe: 10,00 € - Article 27: 1,25 €

Gewapend met perkament, gezond verstand en twee benen gaat u op weg om magische personages uit het begijnbosdal ontmoeten. De moedigste avonturiers kiezen ook de boomklim optie ; een parcours van +/-1 uur op enkele meters boven de grond. Wist je dat? Betovering.be is een avonturenpark zonder CO2-uitstoot en naast het spel biedt Betovering.be "natuurontdekkingen" en "groene tips" om de biodiversiteit om u heen aan te moedigen en het grote publiek te sensibiliseren om meer aandacht te besteden aan hun omgeving. WAT IS ER NIEUW IN 2021 ? Ontdek nieuwe wegen die u naar nieuwe plaatsen zullen leiden zoals de Put van de Libellen, het Hol van de Elfen of de Meanders van de Vallei, en ontdek nog meer titels in 2021 ! Verkrijg in het begin van het seizoen de adelbrief die u als Boogschutter van het Begijnbosdal aanstelt. Worden nog verwacht tijdens het seizoen: de gelederen van Ridder, Tovenaar, Heks. Bekijk onze website om te weten wat de zoektocht van het moment is! Bij elke nieuwe zoektocht: nieuwe spellen, nieuwe personages, nieuwe uitdagingen! BETOVERING.BE IS : Betovering.be... Dat is vooral een paar uur gezellig samen doorbrengen in de open lucht, tijdens een groots opgezet avontuurlijk spel voor iedereen, zonder CO2-uitstoot en zonder afval! Een leuke buitenactiviteit voor het hele gezin, voor klein en groot. Met familie, vrienden, voor een verjaardag of een schoolreisje... We verwelkomen u bij vele gelegenheden om fantastische momenten te delen. Alles is mogelijk bij Betovering ! Wil je een beetje hoogte? Het is mogelijk om de boomklim optie toe te voegen, waarna u wordt uitgenodigd om een tussenstop te maken in het Land van Vertigo, onder het toeziend oog van onze vrolijke houthakker. Betovering is geopend: van 10 april tot 7 november 2021, op zaterdag en zondag van 13 tot 18 uur; elke woensdag en donderdag tijdens de schoolvakanties van 11 tot 17 uur; uitzonderlijk elke dinsdag in juli. Check de andere openingsdata op onze website!