Betovering.be

  • Autoparking
  • Busparking
    0 plaatsen
  • Honden toegelaten
BELEEF SAMEN HET AVONTUUR!

Sortilège.be is een groot en fantastisch middeleeuws avonturenspel waarbij u voor 1 dag de held van het verhaal wordt!

Met de hulp van een speelkaart en een perkament volgt u paden vol valstrikken, met veel verrassingen, proeven die u moet afleggen en obstakels die u moet overwinnen om uw speurtocht tot een goed einde te brengen. U wordt nu eens geholpen, dan weer uitgedaagd door vrolijke, charismatische en excentrieke personages, die met verve uitgebeeld worden door een team talentvolle en energieke animatoren-acteurs.

Tijdens de speurtocht die u werd toevertrouwd, stellen wij alles in het werk om u los te trekken uit uw dagelijkse leven en u te verankeren in een nieuwe dimensie, het "hier en nu", in contact met de natuur en de levenden, voor een ontdekking van de anderen en uzelf.

Betovering.be, toegankelijk en aangepast aan iedereen, biedt een formule voor gezinnen, voor groepjes vrienden en voor alle soorten groepen die op zoek zijn naar een actieve, ludieke en verrijkende activiteit, in harmonie met de natuur.
Als u een specifieke datum in gedachten heeft, kunnen we een uitzonderlijke opening maken voor uw groep! Neem contact op met ons team.

/!\ Sortilège.be organiseert ongewone evenementen om HALLOWEEN op een andere manier te vieren, in een geest van solidariteit en gezelligheid. (van 10/04 tot 25/04/2021).
  • 420, Trassersweg - 1120 Neder-Over-Hembeek. Op 2 minuten van de Ring west, afrit 6 - Militair Hospitaal –Tegenover de Kinderboerderij "Nos Pilifs" • Bus 53 of Bus 47.

Breathe With Brussels biedt een waaier aan mogelijkheden voor Brusselaars die op zoek zijn naar een andere omgeving, dicht bij hun huis. De originaliteit van dit festival schuilt in de combinaties die worden aangeboden door de acteurs die het componeren. Een bierproeverij op de top van de basiliek of een theatergroep midden in de bossen maken deel uit van deze recente verenigingen. In Brussel, maar daarbuiten! De actoren van dit nieuw opgerichte collectief focussen op het enorme potentieel aan buitenactiviteiten dat de regio Brussel te bieden heeft. Alle aangeboden activiteiten vinden - voor het grootste deel - buiten plaats, waar de gezondheidsbescherming het best verzekerd is. Het is echter mogelijk om een ​​bezoek of activiteit voort te zetten door te gaan eten in een etablissement in de hoofdstad. Elke inspanning - hoe aangenaam ook - verdient zijn beloning.