Dinant Evasion - Lesse Kajaks

Reviews
4,2/5 (3716 Google reviews)
Reserveren
De afvaart van de Lesse, een uitstap die altijd leuk is !

Geniet met Dinant Evasion van een lekkere koele tocht in het hartje van de Lessevallei.

Wij verwelkomen u in onze top infrastructuren, of u nu komt met familie, vrienden of voor een teambuilding in het groen.

(Her)ontdek de prachtige omgeving tijdens uw afdaling: de weelderige, groene natuur, beschermd door Natura 2000 , indrukwekkende naaldrotsen, het adembenemend kasteel van Walzin, enz.

Last but not least, de doorgang van de twee dammen! Een unieke bijzonderheid van de Lesse, waar zelfs beginners zonder kleerscheuren overheen gaan. Een beetje spannend, maar oh zo leuk: sensatie, trots en lachbuien verzekerd !

3 tochten naar keuze:
Houyet - Anseremme (21km) / Duur: +- 5 uur
Gendron - Anseremme (12 km) / Duur: +- 2.30 uur
Houyet - Gendron (9 km) / Duur: +- 2 uur (geen dam)

Kies zelf :
1 of 2 persoonskajaks, Klassiek of Super Comfort
3 persoons Canadeese kano (min. 1 kind)

1 waterdichte emmer wordt verstrekt per kajak.

Reddingsvesten zijn gratis beschikbaar voor iedereen en zijn verplicht voor kinderen onder de 10 jaar.

Hoe organiseer je dat ?

Controleer de bevaarbaarheid van de rivier op onze internet site. De rivier is natuurlijk en ruig, het niveau kan variëren door droogte of hevige regenval.

Neem een picknick mee (ecologisch indien mogelijk) of geld om bij één van de cafetarias langs het parcours iets te eten.

Zet bij een kind onder de 12 jaar een volwassenen in de kajak van 2 of 3 personen.

Neem geen water gevoelige spullen mee.

Neem andere kleren mee. Na de afvaart, bij uw aankomst in Anseremme, kunt u zich omkleden en douchen (gratis), cafetaria, terras, restaurant en hotel aan het water!
  • Per auto : autobaan E411 uitrit "Dinant", autobaan N97 uitrit "Anseremmene". Ons kantoor ligt vlakbij de kerk van Anseremme.
    Per trein : afstappen aan het station van uw keuze : Gendron-Celles voor de traject van 12km of Houyet voor de afvaarten van 9 en 21 km.