Choco Story Brussels

Reviews
4,4/5 (3532 Google reviews)
Reserveren
Een niet te missen museum voor chocoladeliefhebbers!

Neem een duik in de wereld van cacao en chocolade, doorkruis een Maya tempel daar waar de cacaobonen 5000 jaar geleden werden geconsumeerd, stap aan boord van de boot van Cortez die deze bonen meebracht naar Europa; ontdek hoe de chocolade werd verbruikt aan het Franse Hof in de 17de eeuw en daarna hoe een praline werd vervaardigd in het begin van de 20ste eeuw in België.

De cultuur van cacao en haar transformatie zullen geen geheimen meer hebben voor u. Demonstratie, degustatie en audiogids zijn inbegrepen in het bezoek.
 • Grand Place. Manneken Pis
  Bus, tram, metro, trein, villo
 • 1,5 Gare Centrale / Centraal Station
 • Uurrooster

  18/05/2020 - 31/12/2021: * maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag: van 10:00 tot 17:00

 • Prijs

  Normal: 9,50 € - Enfants: 6,50 € - Jeunes: 8,50 € - Senior: 8,50 € - Groupe: 8,00 €

Neem een duik in de wereld van cacao en chocolade, doorkruis een Maya tempel daar waar de cacaobonen 5000 jaar geledenwerden geconsumeerd, stap aan boord van de boot van Cortez die deze bonen meebracht naar Europa; ontdek hoe de chocolade werd verbruikt aan het Franse Hof in de 17de eeuw en daarna hoe een praline werd vervaardigd in het begin van de 20ste eeuw in België. De cultuur van cacao en haar transformatie zullen geen geheimen meer hebben voor u. Demonstratie, degustatie en audiogids zijn inbegrepen in het bezoek.

 • Prijs

  Normal: 30,00 €

Met de hulp van onze chocolatier, kom je eigen chocolade maken : Studentenhaveren, lollies en gepersonaliseerde tabletten. Je brengt als terug thuis en geniet ook daarna van het bezoek van het Choco Story museum. Toegankelijk vanaf 8 jaar.