Choco Story Brussels

Reviews
4,4/5 (4958 Google reviews)
Reserveren
Een niet te missen museum voor chocoladeliefhebbers!

Neem een duik in de wereld van cacao en chocolade, doorkruis een Maya tempel daar waar de cacaobonen 5000 jaar geleden werden geconsumeerd, stap aan boord van de boot van Cortez die deze bonen meebracht naar Europa; ontdek hoe de chocolade werd verbruikt aan het Franse Hof in de 17de eeuw en daarna hoe een praline werd vervaardigd in het begin van de 20ste eeuw in België.

De cultuur van cacao en haar transformatie zullen geen geheimen meer hebben voor u. Demonstratie, degustatie en audiogids zijn inbegrepen in het bezoek.
  • Grand Place. Manneken Pis
    Bus, tram, metro, trein, villo
  • 1,5 Gare Centrale / Centraal Station

Met de hulp van onze chocolatier, zullen jullie een chocoladetablet maken zowel als lollies, studentenhavers en andere leuke chocolade versieringen, die u thuis mag meenemen. Die workshop duurt tussen 45 en 60 minuten. Professioneel materiaal is ter beschikking. Wie mag mee doen ? Zowel volwassenen als kinderen van minstens 8 jaar. De kinderen tussen 8 en 12 jaar blijven onder de verantwoordelijkheid van hun ouders en ze mogen die workshop niet bijleven zonder een volwassene die ook voor de workshop betaald heeft.