Autoworld

Reviews
4,6/5 (9815 Google reviews)
Reserveren
Autoworld is ondergebracht in de hallen van het Jubelpark, één van de pronkstukken van het Belgisch architecturaal erfgoed in het hart van Brussel.

Het museum herbergt één van de grootste autoverzamelingen van Europa met meer dan 250 prachtig gerestaureerde voertuigen.
 • Trein: station Merode of Brussel-Schuman.
  Metro: Merode of Schuman Lijn 1 & 5.
  Tram: Merode lijn 81 - 83.
 • 1,5 Merode

Autoworld is een prestigieuze locatie, een iconisch museum in het Jubelpark voor een unieke onderdompeling in de geschiedenis van de auto en de evolutie van voertuigen door de tijd heen... De themazones verkennen een spectaculaire eeuw van technologische ontwikkeling. 300 auto's worden tentoongesteld. Ga er met de trein heen!

------------------------

Op stap met de trein tegen een miniprijs: koop uw tickets voor Autoworld en krijg 50% korting met het Discovery Ticket!

 • Koop je e-ticket op www.autoworld.be/tickets en voeg een gratis Discovery Ticket voucher toe aan je winkelmandje.
 • Kijk voor de Discovery Ticket code op je Autoworld e-ticket: het is een 16-cijferige code.
 • Bestel je Discovery Ticket hier.
 • Print je Discovery Ticket uit of toon de PDF op je smartphonescherm wanneer je incheckt in de trein.
  Geniet van uw reis naar Autoworld!
Profiteer van de Discovery Ticket aanbieding!
 • Uurrooster

  03/05/2024 - 30/06/2024: * maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: van 10:00 tot 17:00 * zaterdag en zondag: van 10:00 tot 18:00

 • Prijs

  Enfants: 7,00 € - Etudiants: 11,00 € - Normal: 15,00 € - Seniors: 13,00 € - Article 27: 1,25 €

Autoworld zet tussen 3 mei en 30 juni de zestigste verjaardag van de iconische Ford Mustang in de kijker met de tentoonstelling ‘Ford Mustang 60 Years. Celebrating the Golden Sixties.’ Naast een tijdelijke expositie met een vijftiental exclusieve Mustangs en vele miniaturen uit de collectie van Eric Janssen, staan er ook een aantal events op stapel. Zo is er op 3 mei een exclusieve Preview Night, inclusief ‘Sound Night’ en brullende Mustangs, waarvoor afzonderlijke toegangstickets beschikbaar zijn.  En op 16 juni, niet toevallig de verjaardag van de Ford Motor Company, zakken honderden Mustangs af naar Brussel voor een Mustang & Coffee op de Esplanade voor Autoworld. Daarbij zal ook de deelname van de Ford Mustang aan de 24u van Le Mans niet onopgemerkt voorbijgaan. Autoworld zal zeer binnenkort ook z’n eigen ’66 Ford Mustang promowagen onthullen die zal deelnemen aan tal van events, met name de Spa Revival en de Fastest Fashion Show.